5 Basit Teknikleri için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı kolu ivedi durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilinen bu kollar alışılagelen kapı kolu kabilinden kabil.

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, esenlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları yüz tercih edilmektedir. Geniş malzemeler arasında, dürüşt keyif koşullarına ve elementlere uzun süre maruz kalmaya dayanacak şekilde medarımaişetlenmiş çelik ve kuvvetli bulunur.

Yangına dayanıklı malzemelerden bünyelmalıdır. çoklukla metal yahut bedduaşap malzemeler kullanılır. Kapının lafınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Siz de yangın kapısı fiyatları hakkında bilim kullanmak dâhilin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Dairesel yangın merdivenleri ekseri çelik yahut betonarme kabilinden dayanıklı malzemelerden örgülmaktadır. Bu malzemeler, müstacel durumlarda emniyetliği tedarik etmek bâtınin lüzumlu mukavemeti ve yangına dayanıklılığı sağlar. Kapalı tasavvur hatta elementlere karşı vikaye katkısızlar ve bakım gereksinimlerini azaltır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Ayrıca, astım ve bronşit üzere solunum yolu hastalıklarıyla bağlantılı olan esrar solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen örgüdaki Yangın Kapıları en yüksek kalite ve en mutabık bedel politikamıza akla yatkın olacak şekilde üretilir.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari kuruluşsı başta yürütmek üzere tasarruf amacına ve kullanan nüfus adetsına için tasarlanan kapıdır. Aynı anda birçok insanın kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın bapları, faziletli binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu tuzakışveriş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kadar binalarda yeğleme edilmektedir.

Yangın yönetmeliğinde söylem edildiği üzere kapıların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Kapıların kendi kendine kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Yangın merdiveni kapısının dışarıdan açılmamasının özge bir önemli sebebi bile herhangi bir sirkat vakasının yaşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları sinein kolayca açılabilmektedir.

Bu yüzden özellikle çok birimli sayrılarevi kadar dokumalarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak için, daha yapı tasavvur halindeyken mimarlar aracılığıyla Yangın Merdiveni Kapısı bu mevzuda alıngan davranılmalıdır.

Essah yangın merdivenine karar verilmesi itfaiye aracı pozitif raporunun allıkınması karınin en önemli adımdır.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları kendi kendine otomatik olarak kapanarak eminği katkısızlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Report this wiki page